AURORA SPANPLAFONDS
DE SPANPLAFOND SPECIALIST IN ROTTERDAM RIJNMOND


 

 

Kenmerken van de Ciling® spanplafonds

 

Persoonlijk & flexibel

Rond of rechthoekig, golvend of zigzag, de flexibiliteit van het materiaal maakt bijna elke
vormingswens mogelijk en past zich aan alle ruimtelijke omstandigheden aan. Omdat ze slechts 1 cm onder het bestaande plafond kunnen worden aangebracht, kunnen lelijke kabels, leidingen of onevenheden perfect worden weggewerkt.

Functioneel en beproefd

De Ciling® plafonds zijn scheurbestendig en waterdicht. Bovendien zijn ze antistatisch - d.w.z. pluisjes en stof worden niet aangetrokken maar afgestoten, omdat het plafond niet statisch wordt geladen. Daarnaast vraagt het zeer weinig onderhoud.

Modern & barok

Inbouwspots en/of exclusieve verlichtingssystemen optimaliseren de lichtbalans. Het doet er niet toe, of u inbouwspots wilt of een sterrenhemel, of u de bestaande kroonluchter wilt gebruiken of plafondstralers - alles is mogelijk.

Oud & nieuw

Een spanplafond is het ideale renovatie-element voor uw woonbereik; het wordt van wand tot wand gespannen en heeft geen dragende constructie nodig. Het oude plafond hoeft niet te worden verwijderd en binnen een dag is uw plafond door een licht en vriendelijk spanplafond vervangen.

Decent & kleurrijk

Het spanplafond biedt een universum aan vormgevingsmogelijkheden; of u nu de voorkeur geeft aan glanzend of mat. Een bijzonder effect creƫert u met de glanzende plafonds. Ze spiegelen en maken daardoor elke ruimte groter - een indruk die met andere materialen niet mogelijk is.

Snel & schoon

Het spanplafond wordt speicaal voor uw ruimtes gemaakt en wordt is slechts enkele uren aangebracht. Behalve het boorstof hebt u bij de montage geen last van vuil zodat uw kamers in een handomdraai weer bewoonbaar zijn. U hoeft de vertrekken geen eens leeg te ruimen.

Kleuren       

Ciling Glans

   

Aurora Spanplafonds 
 
Aurora Plafond Designs
Kompasstraat 32J
2901 AM Capelle ad IJssel
Tel. 010-4589000
E-mail:
   
 
Ciling Spanplafonds 
 
 NOA
   
Spanplafond in 1 dag
gemonteerd.
 
Montage spanplafonds
 
Vrijblijvende informatie